Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Qui som?

La nostra pianista


Isabel Mantecón

La nostra directora

Nascuda a Bilbao, és llicenciada en Direcció Coral per Musikene, titulada en piano pel Conservatori de Leioa i llicenciada en Bioquímica per la UPV. Així mateix ha complementat la seva formació amb els professors F. Bernius, J. Duijck, M. Brewer, T. Brooks, C. Marchand i P. Cao i ha format part del Cor Juvenil Europeu, Conductus Emsemble, Cor Madrigal i KUP Taldea entre d’altres formacions.
Durant 8 anys ha estat directora de l’Orfeoi Txiki de l’Orfeón Donostiarra i cap del departament de cant coral a Pasaia. És professora de direcció coral i de seminaris en cursos d’estiu destacant la seva tasca a l’Acadèmia de Directors de Cor del País Basc. Ha dirigit el Cor Jove del País Basc des de la seva fundació fins al 2019 i el Cor Infantil i el Cor Jove de l’Orfeó Català en substitució dels seus directors.
Actualment treballa com a professora de cant coral a l’Escola de Música de La Garriga i de Sant Cugat i s’ha incorporat al 2020 a la direcció del Cor de Cambra de la Diputació de Girona. També
dirigeix les formacions La Fuga i Cor Jove Sinera.


Els cantaires

Som uns quaranta cantaires amb bona formació vocal i musical, ganes de fer bona música i el desig de compartir-la amb tothom qui tingui ganes d’escoltar-nos. 

SOPRANOS

ALBA BOSCH
ANNA DOMÈNECH
BERTA PI
GEMMA HORTA
LAIA REQUESENS
LAURA DURAN
MARIA ÀNGELS NADAL
MERCÈ SAURINA
MIREIA MARTÍNEZ
NADINE ZANDER

CONTRALTS

ANNA ARAGAY
ARIADNA OLIVÉ
BERTA SITJAS
CRISTINA PIJOAN
GEMMA ESTRUCH
LAURA PALLÀS
MARIA PALTRÉ
MARIA PONSÍ
MERCÈ MARTIN
MONTSE GIRBAL
NATÀLIA DÍEZ

TENORS

BERNAT CABRERA
DAMIÀ DOMINGO
JAUME TIÓ
PAU FEIXAS
QUIM NAVIA
RICARD RIPOLL
SADURNÍ MARTI
XAVIER OLIVER

 

BAIXOS

EDUARD NADAL
EDUARD SITJAS
JOAN ALIAS
JOAN VILA
JORDI SERRA
JOSEP FUSTER
TONI FERRER
XAVI CORNELLANA

Maria Àngels Pardàs

La nostra pianista

Nascuda a Girona, cursà els estudis de grau professional de piano amb A. Alabert al Conservatori de la ciutat. Va obtenir el premi extraordinari de fi de grau superior al Conservatori del Liceu. Posteriorment amplià la seva formació pianística amb C. Poch i L. de Moura Castro entre d’altres.
Va cursar també estudis superiors de clavicèmbal al Conservatori municipal de Barcelona amb M. E. Ribera i M. Ll. Cortada, assistint a diversos cursos d’interpretació de la música antiga amb mestres com G. Leonhardt, R. Alessandrini, M. Toni i C. Curnyn. Paral.lelament, es llicencià en filologia catalana a la UAB.
Com a clavecinista ha format part de grups com Undàrius, Cantus, Música antiga de Girona. També ha col.laborat amb cantants i solistes de diferents instruments, així com orquestres i cors (Orquestra Unesco, Cor de Cambra de la Diputació, Cor Maragall) i com a pianista s’ha centrat sobretot en la música de cambra , formant part d’agrupacions diverses.
Actualment és professora del Conservatori de música de Girona i la seva activitat pedagògica s’ha centrat en l’ensenyament del piano i el clavicèmbal, dedicant-se especialment a la tasca de repertorista.

A %d bloguers els agrada això: