Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Trajectòria

Creat el 2003 amb la voluntat d’interpretar amb un alt nivell d’exigència tant el repertori a capella com l’orquestral, el Cor de Cambra va ser dirigit inicialment per Lluís Caballeria, més tard per Montserrat Meneses i Pablo Larraz. L’any 2020 va començar l’actual projecte, amb Isabel Mantecón al capdavant.

El Cor ha col·laborat amb nombrosos directors convidats, com ara C. Curnyn, X. Sans, J. Cabré, C. Magraner, J. Prats, X. Díaz-Latorre, X. Puig, J. Mora, Ll. Vilamajor, T. Grau i P. Jorquera entre d’altres. Cal destacar les seves actuacions al Festival de Músiques Religioses de Girona i a la Setmana de Música Religiosa de Perpinyà l’any 2005, al Festival del Grec a Barcelona l’any 2008 amb la creació de l’obra Pinsans i Caderneres de Xavier Albertí, a El Messies participatiu de la Caixa i la interpretació, conjuntament amb el Cor de l’Auditori de Lleida, dels Chichester Psalms de L. Bernstein a l’Auditori Enric Granados de Lleida l’any 2008, la interpretació de l’obra Membra Jesu Nostri de D. Buxtehude a Girona, a la Basílica de Montserrat l’any 2010 i al Palau de la Música Catalana, el Requiem Alemany de J. Brahms amb l’Orquestra Simfònica del Vallès l’any 2014 al Palau de la Música Catalana, dels Valsos Amorosos de Brahms a Girona l’any 2014, del Membra Jesu Nostri de Buxtehude amb Ensemble Méridien al Palau de la Música Catalana, del Magnificat i el Gloria de Vivaldi amb Assumpte Mateu i Mireia Pintó de solistes. Ha participat en el projecte Bach Zum Mitsingen l’any 2015 i actuat al prestigiós festival Schebertíada de Vilabertran amb un repertori íntegrament dedicat a Schubert amb la soprano Elena Copons i el pianista Francisco Poyato. També ha ofert les Vespres Solemnes de Confessore de Mozart amb la solista Marta Mathéu i l’orquestra de Girona, sota la batuta de Xavier Puig, el Rèquiem de Mozart a la basílica Santa Maria del Mar de Barcelona i al Palau de la Música Catalana i per finalitar el 2016, el Motets de J.S Bach juntament amb Juan de La Rubia a l’orgue i Urko Larrañaga al violoncel sota la direcció de Pablo Larraz.

Durant l’etapa de pandèmia va haver de restringir i cancel.lar els seus assajos. Malgrat això, en Temps de Flors va voler mostrar el seu agraïment al personal mèdic i essencial amb aquest vídeo, on interpreta la peça d’Eduard Toldrà, Festeig.

Sortosament, el Cor de Cambra ja ha pogut reiniciar les actuacions amb moltes ganes de compartir amb vosaltres la seva passió: la música.

A %d bloguers els agrada això: